SÖK

Vi är Brixly

Vi är en hängiven byggare. I sin enklaste form förvandlar vi en trist gräsplätt till ett vackert hus som myllrar av människor eller så reser vi en hel stadsdel och ser något nytt få form och färg och liv. Men framför allt: vi bygger för människor.

Läs mer

Jobba med oss

När vi säger att vi vill vara branschens bästa och mest trygga byggpartner talar vi inte i egen sak. För det handlar om dig. Det handlar om hur du som är kund till oss upplever och uppfattar oss. Att du är trygg med oss.

Läs mer

Vad vi erbjuder

Brixlys erbjudande omfattar hela bygg- och underhållskedjan. Verksamheten är indelad i fyra områden: Entreprenad och Entreprenadservice, Affärs- och Projektutveckling, Bygg och Skadeservice samt Mark och Anläggningsverksamhet.

Läs mer

Hållbarhet

Vi tror på att vara mycket mer än ett byggföretag. Vi vill vara den som tydligt och konkret bidrar till livskraftiga, attraktiva och trygga samhällen där människor, företag och verksam-heter kan leva, utvecklas och frodas – på ett hållbart sätt.

Läs mer

Projekt

Vi bygger skolor och daghem, verkstäder och bagerier, kontor, idrottshallar, bostäder, vårdinrättningar, butiker - och mycket mycket mer. Det är våra Brixare som bygger och vi bygger tillsammans med våra kunder och samarbetspartners.

Läs mer

Nyheter och media

Oavsett om du är en företagare, privatperson eller journalist är vår ambition att vara så relevanta, lättillgängliga och öppna som möjligt. Här har vi samlat allt från pressmeddelanden och artiklar till dokument och kontaktuppgifter som rör frågor om nyheter och media.

Läs mer

Detta är Brixly

Barn och vuxna, familjer och företag, elever och äldre. Alla lever, bor eller arbetar, i hus, fastigheter och miljöer som vi byggt och sköter om. Det är deras behov och drömmar vi ska möta, deras röster vi ska höra. Det är för dem och deras trygghet vi finns till.

Läs mer

av 36