EN BETYDANDE SPONSOR

Brixly har varit en betydande sponsor till lokala föreningar och organisationer i flera decennier. Det är ett ansvar att vi vårdar ömt och är rädda om. Det är många som på olika sätt litar till oss för att kunna förverkliga sina idéer och drömmar.

Vi har många olika sponsringsåtaganden, de flesta inom idrotten. Vi har en särskild förkärlek för föreningar som arbetar med barn och ungdomar och som har ett aktivt arbete för jämställdhet, tolerans och mångfald. Våra sponsringsåtaganden är långsiktiga, som det mesta för oss på Brixly. Därför är det viktigt för oss att den eller de vi sponsrar matchar vårt varumärke och våra värderingar. Då kan vi göra som mest nytta och bidra till utveckling och framgång.

Här nedan kan du se exempel vi våra sponsringsåtaganden.

FOTBOLL

Fotboll är en av våra folksporter och en av Sveriges största folkrörelser. Vi vill att fotbollen ska bygga gemenskap och positiva värderingar hos barn och ungdomar och sätta standarden.

Läs mer om vårt engagemang inom fotboll

ISHOCKEY

Sverige är ett hockeyland med lag över hela landet. Här får många barn och ungdomar en meningsfull fritid. Samtidigt är flickor i minoritet. Vi vill bidra till en bra hockeykultur.

Läs mer om vårt engagemang inom ishockey

HANDBOLL

Handboll är en breddidrott som är tillgänglig för de flesta. Sverige firar internationella framgångar på elitnivå samtidigt som det spelas handboll på jympalektioner över hela landet varje dag.

Läs mer om vårt engagemang inom handboll

ÖVRIG SPONSRING

Förutom fotboll, ishockey och handboll sponsrar vi även flera andra sporter. Här kan du läsa mer om några av våra övriga sponsringsåtaganden, inom bandy, basket, innebandy och dragkamp.

Läs mer om vårt engagemang inom övriga sporter


Hållbarhet

HÅLLBARHET

Vi tror på att vara mycket mer än ett byggföretag. Vi vill vara den som tydligt och konkret bidrar till livskraftiga, attraktiva och trygga samhällen där människor, företag och verksamheter kan leva, utvecklas och frodas på ett hållbart sätt.

Läs mer om Brixly och hållbarhet här