Rätt produkt, till rätt pris och i tid

Det spelar ingen roll vilken slags kund du är; du ska ha rätt produkt till rätt pris och alltid i tid. Som du förväntar dig. Och du ska få det av en en trygg, kunnig och närvarande byggpartner som kan din affär och dina förutsättningar, lika bra som du. Och det är det som vi vill ge dig.

Eller kund förresten? Vi på Brixly talar hellre i termer av partners, att vi samarbetar med varandra. Vi ser också dig som en del av vårt lag och att vi bygger vår gemensamma framgång ihop. Det är tillsammans som vi kan bli ännu starkare. Vi gör varandra bra!

Vill du ha direktkontakt med någon av oss, klicka här så kommer du till vår kontaktsida.

Företagsbroschyr

Lär vår företagsbroshyr i lugn och ro. Du hittar en länk till en PDF här nedan.

Läs företagsbroschyren här

Fakturor

Behöver du reklamera en faktura eller har du frågor kring fakturering? Klicka på länken för att komma direkt till vårt reklamationsformulär. Du kan också ringa eller kontakta oss via mail om du har frågor.

support-ekonomi@brixly.se

Fakturareklamation

Garanti

Har du ett garantiärende? Klicka på länken för att komma direkt till vårt formulär för garantianmärkning. Du kan givetvis ringa eller e-posta oss om du har några frågor.

Garantianmärkning

Ett säkert och hållbart företag

Vi arbetar målmedvetet för att bygga en mer hållbar framtid. För oss handlar det om en lång rad livsviktiga frågor som vi samlar i tre perspektiv; social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet.

Hållbarhet handlar också mycket om kvalitét. Inte bara i de byggnationer vi gör utan också om våra processer, affärsrelationer, arbetsplatskultur och inte minst säkerhet.

Läs mer om oss

Här finns vi

Vi finns i västra Sverige; från Strömstad ner till Halmstad, in mot Ljungby och Jönköping och upp genom Skaraborg till Örebro och Värmland. Vi har den överlägset bästa lokala närvaron av alla jämförbara byggbolag på vår marknad.

Här kan du se vilka orter vi finns på idag och se kontaktinformation till våra olika kontor.

Läs mer