AKTUELLT OM BRIXLY

Vi, som alla andra, lever i en snabbrörlig värld där kommunikation blir allt viktigare. Inte minst i sociala media och andra digitala kanaler. Vår ambition är att upplevas som relevanta och att vi ska kommunicera tydligt och ofta där våra viktigaste målgrupper finns.

Vi vill vara öppna och enkla att få kontakt med. Därför ser vi vår hemsida som ett nav för vår kommunikation och vi publicerar löpande nyheter som rör oss där. På hemsidan kan du också läsa artiklar, se filmer samt läsa och ladda ner våra viktigaste dokument, som till exempel vår hållbarhetsredovisning, företagsbroschyr och vårt interna manifest Blåboken.Våra videor

På vår YouTube-kanal hittar ni bland annat material från räddningsövningar, invigningar samt tidigare och pågående projekt.

Gå till YouTubekanalVåra broschyrer

Vill du läsa vår hållbarhetsredovisning, Den Blå Boken, någon av våra broschyrer eller hitta vår logotyp så finns allt detta på Issuu.

Läs våra broschyrerPodcasts

Ibland när vi har något att berätta för våra kunder eller medarbetare gör vi det genom podcasts. Följ någon av länkarna nedan för att lyssna.

Tillsammans blir vi starkare

En podd om yrkesstolthet

Nyheter

5 mars 2021
Sund konkurrens

Det har publicerats en artikel om vårt projekt Särö vård- och omsorgsboende. Där berörs även händelser som skedde under ett projekt i Varberg 2014.

Läs mer
28 jan. 2021
BRIXLY tar krafttag mot svartarbete tillsammans med ANSVAR

Byggbolaget BRIXLY har ingått ett samarbete med Sveriges ledande specialist på socialt ansvarstagande – ANSVAR. Detta för att jobba ytterligare och hårdare för en sund konkurrens och mot alla former av oegentligheter och svartarbete i byggbranschen.

Läs mer
31 dec. 2020
Göteborg förtjänar ett framgångsrikt damlag i fotboll

Vi på Brixly har gått in helhjärtat i Göteborg FC och vi har gjort det för att vi delat samma värderingar, vi har gjort det med målet att göra skillnad och vi har gjort det med långsiktighet i åtanke.
Det är därför med stor besvikelse och sorg som vi idag mottagit beskedet att Kopparbergs Göteborg FC beslutat att lägga ner sin elitverksamhet.

Läs mer
17 dec. 2020
I mörka tider får vi hjälpas åt så gott det går med det vi har.

Vi vill hjälpa andra familjer och människor som behöver lite extra stöd med mat, julklappar och varma kläder.

Läs mer
13 okt. 2020 / Göteborg
Första spadtaget på Opaltorget

2022 ska fler än 200 nya studentlägenheter stå inflyttningsklara på Opaltorget i Tynnered. Den 1 oktober togs det första spadtaget till det som blir Göteborgs nya stora studentboende. Vi på Brixly har valts som byggentreprenör och bygger åt fastighetsbolaget Offentliga Hus och det är Stiftelsen Göteborgs Studentbostäder (SGS) som står för uthyrningen.

Läs mer
1 okt. 2020
Vi bygger kompetenta Brixare

Kunskap är nyckeln till framgång, sägs det. Men istället för en enda nyckel, vill Brixly ge alla medarbetare inom produktion en hel uppsättning nycklar: en komplett nyckelknippa. Därför utbildas många om mycket och det görs på ett systematiserat sätt, i flera steg. Det är så grunden läggs för ett framgångsrikt säkerhetsarbete.

Läs mer
Eva
Marknadskoordinator
Eva Gidsäter

Telefon: 031-389 00 18
E-post: eva.gidsater@brixly.se

Kontakta vår marknadsavdelning

Det finns tre nyckelord som mer än något annat kännetecknar företag inom byggbranschen idag: kunnande, förtroende och effektivitet. För oss inom Brixly är det där något som sitter i ryggmärgen sedan generationer tillbaka. Vi vet att det bara är kundens framgång som är vår framgång.

Fler nyheter
 • 17 sep. 2020
  Vi bygger säkra och trygga arbetsplatser

  Det är tre gånger större risk att råka ut för en allvarlig olycka i byggbranschen, jämfört med alla andra branscher. Det vet vi med säkerhet, även om den statistik som finns om vår bransch är riklig men inte särskilt enhetlig. Vi vet också med säkerhet hur många som förolyckas: över 100 personer över tio år. Elva stycken bara under 2019.

  Läs mer
 • 19 aug. 2020
  Ett hållbart säkert företag - Vi bygger trygghet

  – Det är inte möjligt att vara ett hållbart företag om man inte är ett säkert företag, säger Kristina Bengtsson, KMA-chef på Brixly. Säkerhet är en hållbarhetsfråga som omfattar och påverkar allt från individers hälsa till kund- och affärsrelationer samt en alltigenom säker arbetsmiljö på arbetsplatserna.

  Läs mer
 • 5 juli 2020
  Vårt första år - en framgångsresa

  Precis på dagen för ett år sedan hissade och trimmade vi storseglet och tog ut en egen och helt ny kurs framåt [så här skrev vi då]. Vi anade att vår resa kunde bli krokig, men det var tre viktiga saker som fyllde både oss och vårt storsegel med självförtroende; våra fantastiska kunder och samarbetspartners samt våra makalösa Brixare!

  Läs mer
 • 18 juni 2020
  Sund konkurrens och schyssta affärer. Vi bygger för en hållbar framtid

  I september 2019 frågade vi våra största kunder och viktigaste kontaktpersoner om hur de ser på och värderar Brixly. Vi blev glatt överraskade över de positiva svaren i rapporten, nästan så vi rodnade en smula. En klar majoritet uppgav att ”de har en väldigt nära och personlig relation med Brixly och att kvaliteten på projekten och kompetensen bland medarbetarna gör att man känner sig trygg och kan lita på att arbetet blir bra utfört”.

  Läs mer
 • 28 maj 2020
  Vi bygger ett starkare samhälle - hållbarhet i praktiken

  Socialt ansvar är ett av våra tre perspektiv inom hållbarhet. Vi vill bidra till att utveckla ett jämställt och tolerant samhälle där alla människor har samma förutsättningar till ett bra liv, oavsett vem man är. Vi tror på att ett jämlikt samhälle är ett starkt och förändringsbenäget samhälle. För oss på Brixly är det en lika viktig som nödvändig förutsättning för att kunna utvecklas som företag. Därför är vårt hållbarhetsarbete en av våra viktigaste prioriteringar.

  Läs mer
 • 14 maj 2020
  Vi bygger ett fossilfritt Brixly 2045. På ett hållbart sätt

  Att ta ansvar för vår miljö, oss människor och framtida generationer är något vi på Brixly gjort länge. Det är ett ansvar och en uppgift som blir allt mer angelägen. Därför har vi, tillsammans med stora delar av vår bransch, bestämt oss för att bli helt fossilfria senast 2045. Men kan vi så når vi gärna målet tidigare än så.

  Läs mer