Wetterbygden Basketball

Det är med stor glädje att Brixly och Wetterbygden Basketball har ingått samarbetsavtal och Brixly har blivit ny huvudsponsor.

1983 bildades Forum Basket på Fritidsgården Forum på Öxnehaga. 2008 tog klubben beslut att utöka  en ungdomsverksamhet startades upp. Klubben började sin elitresa 2014, då damlaget Wetterbygden Sparks, startades upp. som nu spelar i Sveriges högsta basketliga, SBL där man spelade SM-slutspel under sitt första år. 2017 börjades även större  satsningar på herrsidan genom att starta upp Wetterbygden Stars, som på två år har tagit sig upp till Sveriges högsta liga, SBL , samt nått kvartsfinal i SM-slutspelet.

Brixlys VD, Markus Brink, förklarar varför man nu valt att gå in i ett samarbete med just Wetterbygden Basketball:

-Vi är oerhört stolta över att få bli partner med Wetterbygden Basketball, att bidra till att minska utanförskap och stå upp för jämställdhet är oerhört viktigt för oss. Att kunna vara med och ge barn och ungdomar möjligheten till motion och gemenskap som skapas genom idrotten är viktigt för oss. Vi bygger för människor och det är vi stolta över, säger Markus Brink.

Läs mer om det nya partnerskapet här.

BRIXLY AB

Besöksadress: Alfagatan 9, 431 49 Mölndal
Postadress: Box 9252, 400 96 Göteborg
Telefon växel: 031-389 00 00
Organisationsnummer: 556351-9163

Pressmeddelande: Erlandsson Bygg AB blir Brixly