Brixly meddelar med stor glädje att de har vunnit en markanvisningstävling i Skövde. Projektet går under parollen "Stadsmässig handel och hållbarhet i alla led" och är en viktig milstolpe för att främja en hållbar utveckling och hög kvalitet inom stadens byggprojekt.

I samarbete med CityGross och Semrén & Månsson Arkitekter kommer Brixly att leverera en ny butik och idrottshall där både byggnaden och verksamheten präglas av hållbarhet och kvalitet i alla led. Detta projekt är en manifestation av Brixlys engagemang för att skapa miljövänliga och funktionella lösningar som gynnar både samhället och miljön.

Det föreslagna projektet kommer att utnyttja platsen i kvartersstaden genom att utforma byggnaden på ett sätt som tydligt förstärker stadsmiljön och blir en positiv tillgång för hela stadsdelen. Livsmedelsbutikens inriktning med kvalitet i mathantverket till konkurrenskraftiga priser kommer bredda utbudet av livsmedel i Skövde. I Mobilitetshuset kommer CityGross också att etablera en service- och hållbarhetshubb där man planerar att erbjuda självservicebutik, effektiv pakethantering och utlån-/uthyrningstjänster.

Brixly är stolta över att få vara en del av detta spännande projekt och ser fram emot att samarbeta med CityGross och Semrén & Månsson Arkitekter för att skapa en modern och hållbar byggnad i Skövde. Brixly strävar efter att leverera högsta kvalitet och skapa positiva samhällseffekter genom att integrera hållbarhet i alla aspekter av sina projekt.

SE FLER NYHETER
30 aug. 2023

Brixly fortsätter som partner till sensationsklubben

Brixly har varit en del av Utsiktens BK:s resa uppåt i seriesystemet och kommer att fortsätta som partner till klubben – oavsett vilken division de spelar i nästa år.

– Framgångarna på planen är oerhört roliga, men ännu viktigare är den insats klubben gör för samhället ute i Västra Frölunda, säger Markus Brink, vd på Brixly.

Lär dig mer
23 aug. 2023

Äldreboende i Kungälv byggs av Brixly

Brixly har fått i uppdrag av Kungälvs kommun att bygga ett nytt äldreboende i Kungälv. Byggstart sker under hösten och projektet ska vara färdigställt under slutet av 2025.

Lär dig mer
21 aug. 2023

Brixly bygger 30 lägenheter i Fjällbacka

På toppen av Galärbacken och mitt i idylliska Fjällbacka förenas det traditionella med det moderna. Brixly har fått uppdraget av Pegonia att bygga BRF Falkegården med 30 toppmoderna lägenheter.

Lär dig mer