TiksPac är ett internationellt renhållningsföretag med lokala rötter. Tillsammans med lokala företag och kommuner skapar man engagemang genom att medvetandegöra nedskräpningen och underlätta upplockningen.

Brixly har under många år varit stolt sponsor till Ticspacs och det är med glädje att vi förnyar vårt samarbete.

Ett samarbete med TiksPac ger flera positiva effekter:

  • Attityden kring nedskräpning förändras. Där det är rent, där håller man rent!
  • Enligt företagets kundnöjdhetsundersökning mot kommunerna blir det i snitt 60% renare runt stationerna.
  • Som sponsor underlättar vi parkarbetarnas arbete.
  • Det totala engagemanget gör att årligen 60 ton farlig plast hindras från att nå våra vattendrag när hundägare istället väljer våra nedbrytbara påsar.
Tikspac stad
Tiks Pac CSR Certifikat Sverige
SE FLER NYHETER
21 feb. 2024

Dags för byggstart i spännande återbruksprojekt

Utmaningen från det kommunala bostadsbolaget Poseidon var tydlig: Bygg om bottenplan i ett hus till lägenheter genom återbruk och minimal klimatpåverkan.

– Det är ett härligt och lärorikt projekt där vi måste lära oss att tänka annorlunda, säger Christian Bengtson, entreprenadchef på Brixly.

Lär dig mer
30 aug. 2023

Brixly fortsätter som partner till sensationsklubben

Brixly har varit en del av Utsiktens BK:s resa uppåt i seriesystemet och kommer att fortsätta som partner till klubben – oavsett vilken division de spelar i nästa år.

– Framgångarna på planen är oerhört roliga, men ännu viktigare är den insats klubben gör för samhället ute i Västra Frölunda, säger Markus Brink, vd på Brixly.

Lär dig mer
23 aug. 2023

Äldreboende i Kungälv byggs av Brixly

Brixly har fått i uppdrag att bygga ett nytt äldreboende i Kungälv. Byggstart sker under hösten och projektet ska vara färdigställt under slutet av 2025.

Lär dig mer