Vad kul att du hittat hit, att du är nyfiken på Brixly. Välkommen! Som du nog redan insett är vi byggare. Det är vad vi gör, det är för det våra hjärtan slår; att vara en som bygger.

Vi bygger varandra. På Brixly håller vi våra kollegor och vänner högst och främst av allt; individen, människan. Tillsammans är vi branschens starkaste lag. Vi hoppas att du vill bli en del av oss och fortsätta bygga vårt lag och Brixlys framtid.

Vi bygger samhällen. Laganda, ansvar, att vi blir starkare tillsammans – är mycket mer än ord för oss. Vi ger fler människor fler chanser, vi arbetar aktivt för barns och ungdomars hälsa och mot utanförskap. Vi ger tillbaka till de samhällen vi finns i. Hos oss har du en stark plattform till att göra gott.

Vi bygger trygghet. Som Brixare och en del av vårt lag, kan du alltid vara fullständigt trygg; vi tänker och agerar långsiktigt. Vi är den närmaste och mest lokala, med styrkan och storheten av varandra. Tillsammans gör vi också våra kunder trygga.

Vi vet att vi alltid att vara beroende av andra och varandra. Vi är trygga i vetskapen om att det är tillsammans som vi blir starkare – att vi gör varandra bra.

Vi hoppas att du skulle vilja jobba hos oss. Vi berättar gärna mer om Brixly och är jättenyfikna på vem du är. Välkommen att höra av dig. Just nu letar vi främst efter arbetsledare och platschefer. Du kan maila oss eller skriva i dina kontaktuppgifter här nedan, så kontaktar vi dig.

Vännerna på Brixly.

Jag vill veta mer

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Brixly AB är ett av de ledande byggentreprenadföretagen i västra Sverige med verksamhet från från Strömstad till Halmstad, från Småland upp till Värmland och Örebro. Brixly har störst lokal närvaro i jämförelse med liknande bolag och ett brett erbjudande med fokus på byggentreprenad, bygg- och skadeservice samt projektutveckling. Företaget omsätter drygt 2,2 miljarder kronor och har nära 600 anställda (2019).