PROJEKT DETALJER

Typ av byggnad: Kommersiell
Projektstatus: Detaljplan
Region: Syd

Mölndal är staden BRIXLY vill utgå från när det gäller att etablera ett nytt huvudkontor. Det är där företaget uppstod och det är där vi vill utvecklas, med en tydlig vilja att erbjuda ett arbetsplats i toppklass. Området Lunnagården är extra intressant eftersom det ligger i skärningspunkten mellan Söderleden i öst-västlig riktning och i förbindelsen mellan Änggårdens och Sisjöns naturområden. Det erbjuder en utmärkt möjlighet att vara en del av Mölndals styrkor, det urbana och entreprenörmässiga och närheten till natur, kultur och rekreation. Den kombinationen vill vi signalera i den nya byggnaden, både för våra kunder och för våra medarbetare. Ett huvudkontor för BRIXLY.

Ett huvudkontor skall peka på vilka värden vårt företag genererar, för individen, miljön och samhället. Brixlys huvudkontor skall göra detta på ett tydligt, inkluderande och värdeskapande sätt och därmed skapa ett högre värde för vårt varumärke och bolag.

Fastighetsbeteckning: Balltorp 1:123.

- ca 6 000 – 12 000 kvm bruttoyta (BTA).

- Närhet till samhällsservice och kollektivtrafik.

- Marktilldelning lämnades sommaren 2022.

SE FLER PROJEKT

RELATERADE PROJEKT

Nord
Strömstad Stadshus etapp 1-4

Invändig och utvändig renovering av lokaler i drift. Planlösningar har ändrats och anpassats. Det har skett tillgänglighetsanpassning, ytskiktsrenovering och samtliga installationer har uppgraderats till dagens standard.

Läs mer
Nord
Nybyggnation efter brand på Wanbo Herrgård

Lofthuset totalförstördes efter en brand och det ska nu byggas upp. 7 hotellrum med bröllopssvit.

Läs mer
Nord
Laholmen Hotel & Restaurang

Om- och tillbyggnation av Laholmen Hotell & Restaurang i Strömstad.

Läs mer